• Erik Granholm

Member-Centred Design


En viktig del av att sätta våra Energy Club-medlemmar i första rummet är att skapa och kommunicera vårt varumärke och vår verksamhet genom design som är inriktad på individen. För oss innebär det att vi måste hitta synergier med partners som vet hur de ska möjliggöra och stärka våra värderingar och visioner för våra medlemmar. Vi är glada att kunna presentera SoLucy som vår långsiktiga partner för att göra just detta.

SoLucy är en ung och modern marknadsförings- och kommunikationsbyrå som grundades av Hyper Island Alumni Erik Granholm. SoLucy består av ett stort ekosystem av frilansare och kreativa partners, vilket gör dem till en flexibel och mångsidig pool för B2B & B2C-lösningar om det behövs. Vi hittade vår gemensamma grund med SoLucy under deras partnerskap med Norrsken Foundation och Norrsken Student Innovation Lab 2019/2020.

I Smart Farmer-projektet, som beviljats oss via Energimyndigheten, tar SoLucy rollen att paketera och kommunicera vårt varumärke och vår verksamhet när vi genomför vårt pilotprojekt i Näshulta och samtidigt når andra marknader som är relevanta för vår tillväxt i ett tidigt skede. De kommer att spela en stor roll i Eljuns totala tillväxt och utveckling de kommande två åren.

En sak som skiljer sig från andra partners som antingen anslutit sig till oss via vårt Smart Farmer-projekt eller på annat sätt är att SoLucys Erik Granholm också har tagit på sig rollen som vår Interim CMO. Här är vad han har att säga om vårt partnerskap.


Erik Granholm:

"Jag känner mig hedrad över chansen att få lära känna och arbeta så nära Eljun-teamet. De är ambassadörer för sammanslagning av människor, teknik, syfte och vinst, vilket är ett av de viktigaste målen vi har på SoLucy - att arbeta progressivt med människor som löser problem som är viktiga.

Jag träffade grundarna först på Hyper Island för 2,5 år sedan och sedan igen på Norrsken för 1,5 år sedan, så vi har följt Eljuns tillväxt och transformation ett tag, vilket gör det ännu mer spännande att vara en del av det nu. På ett personligt plan driver vetskapen om att vi (Eljun) främst fokuserar på den utveckling och de megatrender som påverkar landsbygden och landsbygden i Sverige, vilket också är där jag kommer ifrån, min ambition och ger mig lite extra god energi.

Om 2-3 år tror jag att vi har anslutit oss till företag som Tibber (som just nu är ledande) i storlek på den svenska marknaden och etablerat oss över andra skandinaviska marknader.

Under det kommande halvåret visar vi inte bara upp våra resultat från vårt pilotprojekt i Näshulta utan omvandlar start-up till staying up. Jag hoppas att ni kommer att följa oss och den utvecklingen från och med nu."
36 views0 comments

Recent Posts

See All